Híreink Budakeszi2019-07-19T07:45:24+00:00

Híreink

A FEDETT PÁLYÁS szezon is csodás, gyere játszani!

A környék legszínvonalasabb 3 rétegű sátrával várunk, melyet leddel világítunk és új kazánnal fűtünk. A jó helyek rohamosan fogynak, ne maradj le! Árak: https://molnarteniszakademia.eu/araink-budakeszi/

Csoportos gyermek tanfolyam egész évben: ne maradj le, csatlakozz a környék legnagyobb, legjobb csapatához.

A fedett szezonban is dübörög tanfolyamunk, melyhez csatlakozhatsz kezdőként is.  Kis létszámú csoportok, hatalmas eszköztár és több, mint 10 éves tapasztalat. 4-16 éves korig  mindenkit szeretettel várunk. Mottónk: Profizmus szívvel. Sikerünket a több, mint 100 fős csapat bizonyítja. Ne maradj le, jelentkezz a legjobb helyekért.

“Die Zukunft” versenytenisz program egyedi német filozófiával

 

Kedves Szülők és Gyerekek,

A Molnár Teniszakadémia elindította Magyarországon egyedi, német filozófiájú versenytenisz programját.

“Die Zukunft”, azaz a jövő fantázianevű képzés nevében is benne van, hogy a jövő bajnokait neveljük ki. Már 7 éves kortól lehet csatlakozni.

Komplex programot kínálunk a gyerekek számára teljes csomagban:

  • csoportos óra kis létszámú egységekben
  • kondicionáló edzés, melynek lényege, hogy a korosztályához képest a legjobb egyensúlyérzéket, gyorsaságot, reakcióidőt hozzuk ki a tanítványokból.  Sokan mondják, hogy a  teniszt lábbal játsszák. Hitvallásunk, hogy csak igen magas szintű lábmunkával lehet nagy sikereket elérni.
  • magánóra:  a csomag része, így nem kell külön szervezni a szülőnek a privát edzést, illetve fizetni érte. Fontossága egyértelmű: az edző a lehető legtöbb segítséget itt tudja adni, a fejlesztés gyors, a hibajavítás itt a legkönnyebb és bensőséges viszony alakul ki a sportoló és edzője között.

 

Érdeklődés, jelentkezés, részletek: Molnár Balázs +3670-382-2862

Go to Top