Gyermektenisz – hisz nálunk is ők az elsők

Csoportos tanfolyami tenisz

Nálunk már egész kicsi kortól részt vehetnek tanfolyami tenisz oktatásunkban a gyerkőcök  a felnőtt korig. Rengeteg eszközzel, játékkal színesítjük az oktatást, hogy a tanulás játék legyen, ne monotonitás. Fontos, hogy nálunk csak kis létszámú csoportokban folyik az oktatás, hisz így tudunk kellőképp odafigyelni gyermekedre. Hétfőtől péntekig 2-től 7 óráig szeptembertől júniusig pályánkon a gyerekeké a főszerep. Mi sem természetesebb, hogy Play and Stay módszerrel és a korosztályoknak megfelelő labdákkal dolgozunk.

Egyéni oktatás:

A gyermekeknél is a technika elsajátításának leggyorsabb módja az egyéni oktatás. Akár 3 éves kortól a legmodernebb eszközökkel tanítjuk a piciket, hogy minél előbb beivódjon a mozdulat, hogy egész életükön át tökéletes mozdulatokkal játszhassanak. A privát órát a csoportos oktatás kiegészítéséhez is ajánljuk.

“Die Zukunft” versenytenisz program egyedi német filozófiával

A Molnár Teniszakadémia elindította Magyarországon egyedi, német filozófiájú versenytenisz programját.

“Die Zukunft”, azaz a jövő fantázianevű képzés nevében is benne van, hogy a jövő bajnokait neveljük ki. Már 7 éves kortól lehet csatlakozni.

Komplex programot kínálunk a gyerekek számára teljes csomagban:

  • csoportos óra kis létszámú egységekben
  • kondicionáló edzés, melynek lényege, hogy a korosztályához képest a legjobb egyensúlyérzéket, gyorsaságot, reakcióidőt hozzuk ki a tanítványokból.  Sokan mondják, hogy a  teniszt lábbal játsszák. Hitvallásunk, hogy csak igen magas szintű lábmunkával lehet nagy sikereket elérni.
  • magánóra:  a csomag része, így nem kell külön szervezni a szülőnek a privát edzést, illetve fizetni érte. Fontossága egyértelmű: az edző a lehető legtöbb segítséget itt tudja adni, a fejlesztés gyors, a hibajavítás itt a legkönnyebb és bensőséges viszony alakul ki a sportoló és edzője között.