magyar

Hírek

Indul az őszi gyermek tanfolyamunk.

Ne maradj le, fogynak a helyek.

őszi Tenisztábor  (hétvége)

az egész családnak! Ne maradj le!!!

ÉLD ÁT ÚJRA A TENISZED! (Hölgyek is.)

MOST csapattagokat keresünk OB 3-as és budapesti bajnokságban játszó csapatainkba edzéssel (is). Hölgyek jelentkezését is várjuk. Ne maradj le, hisz a helyek száma véges!!!

MTA SHOP logo__web

MEGNYITOTT A MOLNÁR TENISZAKADÉMIA SHOP!!!

Nagy választékkal és mérsékelt árakkal megnyitottuk üzletünket. Kattintson fent a Shop-ra!

Egyéni oktatás

Gyermekeknél is a technika elsajátításának leggyorsabb módja az egyéni oktatás. Akár 3 éves kortól a legmodernebb eszközökkel tanítjuk a piciket, hogy minél előbb beivódjon a mozdulat, hogy egész életükön át tökéletes mozdulatokkal játszhassanak. A privát órát a csoportos oktatás kiegészítéséhez is ajánljuk.

Jelentkezem/gyermekem jelentkezik!

 

gyerek_tenisz1gyerek_tenisz2

«Vissza

Tanfolyam - Versenytenisz

Nálunk már egész kicsi kortól részt vehetnek tanfolyami tenisz oktatásunkban a gyerkőcök egészen a felnőtt korig. Rengeteg eszközzel, játékkal színesítjük az oktatást, hogy a tanulás játék legyen, ne monotonitás. Fontos, hogy nálunk csak kis létszámú csoportokban folyik az oktatás (egy edzőre 4 gyermek jut maximum), hisz így tudunk kellő kép odafigyelni gyermekére.

– Versenytenisz: „A Jövő bajnokai” csoportfilozófia:

Az első szárnypróbálgatások után pár héttel – hónappal rögtön kiderül, hogy gyermekünk mennyire élvezi a teniszt, mennyire érzi magának a sportot és persze mennyire tehetséges. A legtehetségesebbek számára minden évben indítunk prémium versenytenisz csoportot. Itt már 7-8 éves korban megkapják a lehető legprofibb oktatást, programot. Ezen csoportok célja a profi teniszkarrier előkészítése, majd végigkísérése egészen a felnőtt korig. A hét három napján folynak az edzések 3 csoportos órával, egy kondicionáló edzéssel, ill. kéthetente magánedzéssel a lehető legjobb és leggyorsabb fejlődés érdekében.

Jelentkezem/gyermekem jelentkezik,
részt kíván venni az ingyenes próbaedzésen!

 

gyerek_tenisz3gyerek_tenisz4

«Vissza